tisdag 12 februari 2019

Wi-fi kras!

Såklart kraschade vårt wi-fi på hotellet så nu kommer lite inlägg jag kunnat lägga upp först nu.

Fredag:

Igår vaknade jag med feber. Har åkt på en jätte förkylning med hosta,feber och täppt näsa. Jag och Indien är verkligen inte som handen i handsken då jag även var förkyld när vi var i Mumbai och hämtade V.
Så ja slut gnällt på den fronten.

På morgonen gjorde vi oss iordning och gick ner för attmöta upp nannyn som skulle komma med vår N vid 10 tiden.Deepak ringde barnhemmet som säger att vi ska komma till dem istället.... fine ....inga bekymmer det gör vi gärna .
Efter intag av lunch och en power break för V bar det av till barnhemmiet.

Vi välkomnas in på kontoret och direkt kommer det 2 reportrar som ska intervjua oss medans vi får träffa vår sköna höna .
Det var minst sagt svettigt och pressat att stå på detta lilla kontor med en V som är allt annat än lugn, reportrar och barnhems personal som knappt kan engelska , en liten höna som såklart bir förvirrad när de tycker att hon inte får ha fingrarna i munnen ( hennes stora tröst i allt kaos) och jag själv med feber och allmän sömnbrist.

När intervjun väl är över och alla har fått ta sina kort till höger och vänster får vi lite kaffe medans vi försöker kommunicera över vår domstolstid på måndag . Vi har fortfarande inte fått träffa någon advokat eller fått någon vidare information mer än att det ska vara på måndag kl 10.00.
  • Då säger en social worker att domstols processen tar lång tid så vi får komma tebax till Begusarai och hämta N om 1-2 månader..... Vad Är Det Hon Sitter Och Säger?!?
Jag blir svimfärdig och tar med V ut för han är helt bananas så Alex får försöka prata med social workern som inte är något vidare på engelska.

Båda är i chock på hemfärden till hotellet, detta händer bara inte.
När vi kommer hem mejlar vi både BFA och BFAs kontaktperson i Indien för att få hjälp att klara upp informationen vi fått på barnhemmet som skiljer sej radikalt från de 5 dagarna vi blivit informerade om att det skulle ta att få ”courtorder”, sen slutar nätet på hotellet att funka .
Strandsatta..... mina känslor är helt tömda efter knappt 1 vecka i Begusarai .
Vi kan juh bara vistas på hotellet och barnhemmet ( som vi 
bara fått besöka 2 ggr varav 1 timme per gång på ett trångt 
kontor)så man blir rätt så ”koko” av hela situationen .
Hela vår resplan verkar gå i kras och vi vet inte riktigt hur vi ska reda ut situationen .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar