onsdag 13 februari 2019

Coockie Monster 💞

Onsdag: 
Ny natt med feber för stackars V!! Inte lika hög men dock feber så vi stannade på hotell rummet hela förmiddagen .
Efter en lång skön vila för hjälten V ( japp mamma hjärtat gör ont av samvetskval över att ha släpat den stackarn över halva jordklotet för att hämta lilla syster och att han ska behöva vara sjuk på kuppen)
Så försökte vi beställa lite lunch som drog ut väldigt mkt på tiden så klockan hann bli 15 innan vi kom till barnhemmet för att träffa vår sköna höna.
Barnhems ”baronessan” verkade väl inte jätte nöjd att vi kom så sent men vi försökte förklara vad som hänt med feber och lunch intag.
När de väl kom med vår höna såg hon faktiskt ut och känna igen oss , tror hon tänkte - sweeeet! Här kommer kex människorna 😉

Vi busade med prutt på magen så hon log sitt lilla grod leende. Och hon har fattat tyckte för mitt halsband så det greppade hon och kollade om det gick att dra loss 😉
Pappa Alex körde lite gympa pass med henne så hon fick stå på sina små smala kycklingben , och han får henne att ” snacka” lite. Hur sött som helst!

Storebror V har intagit rollen som den officiella kex mataren! Och mutar henne till tusen så hon sitter en liten stund i knäet och mumsar loss medans V utbrister - mamma! Jag vill INTE ha slem på mej .... haha!  

Efter ca 30 minuter mys med lillasyster kommer ”baronessan ” på att visst vill ni se Begusarai ?
Så lillasyster for upp på taket , vi trycktes in i en bil och fick se en park för att sen köras till hotellet.....
Besvikelsen är stor! Vi VILL umgås med vår sköna höna inte se en jävla soptippsstad.... jag är bitter!

Enligt dem och BFA ska vår ”court order” vara klar på fredag och vi ska få ta med vår sköna höna hem , vi vågar inte riktigt tro det än men hoppas så mkt på att det blir så.

Om allt går vägen har vi bestämt att åka till Patna på söndag och bo 1 natt där för att flyga till New Delhi på måndag.

Med tanke på taxi resan hit så vill vi inte klämma in både en lång varm taxi resa och en flygtur med 2 barn på samma dag
V blev plötsligt stor brevid lilla sköna höna ❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar