tisdag 12 februari 2019

Domstol i Begusarai

Måndag:
Nej nej nej..... domstols dagen är här och både Alex och V har feber!!!
Jag VÄGRAR!!!!
Det är bara att slänga i grabbarna Hoff medicin och göra sej iordning men vad ör det för makter som ska testa oss såhär hårt?

När vi väl kommer iväg bär det av till Civil Court för att invänta social workern från barnhemmet.
Hon kommer och vi vallas mellan olika rum inomhus och utomhus. Får skriva lite signaturer innan det är dax att gå in i domstols rummet.... 
domaren kommer och Alex får lov att lägga fram ett önskemål ang att vi vill att court ordern ska gå snabbt då vi vill åka vidare till Delhi.
Sen visas vi in i ett annat rum och domstols förhandlingen börjar .
Praktiskt taget alla frågor ställs till Alex medans jag får försöka muta en febrig trött och bråkig V i knäet  med mängder av choklad.
Vår sköna höna visade de upp i 5 sekunder(även för oss) sen gick nannyn ut med henne igen.
Domaren tyckte V verkade för uppspelt när han såg lillasyster.... även att V inte ska behöva lida över att bli storebror...
Så tänk på det ni som fundera på syskon , låt inte era tidigare barn bli för uppspelta lr lida att få småsyskon😉

Men nånstans verkade saker och ting gått bra och vi blev godkända! vi vågar inte riktigt hoppas än men court ordern ska bli klart till den 14-15 så vi kan resa till Delhi den 18:e.

Efteråt skulle vi såklart ( var vi mer lr mindre beredda på) betala till domstolen och advokaten . Vilket vi vet är galet fel, vi har informerat BFA så de kan agera men hur ska man säga nej när man står på plats och bara vill här ifrån med lillasyster?!?
Just nu önskar man att vi hade haft någon från BFA på plats men det är så lätt att bli efterklok.


Efter hela spektaklet med domstol och galet mkt människor som ska ta kort HELA tiden var det meningen att vi skulle träffat vår sköna höna men vi åkte hem till hotellet så att båda grabbarna Hoff fick vila sej i lite bättre form

Utomhus väntrum till domstolen

Civil City Court i Begusarai


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar