fredag 15 februari 2019

Nu är det nära ....igen....

Idag klev vi upp glada och förväntansfulla att äntligen få hämta lillasyster , igår var juh baronessan och hämtade vår courtorder.
Alex ringer barnhems baronessan som säger att vi ska komma till barnhemmet kl 11.
Sagt och gjort , när vi kommer dit säger hon att vi ska åka till domstolen och hämta papperna ..... om vi ör trötta på att hon inte riktigt kan engelska och bara säger yes yes när hon inte förstår? Det kan ni hoppa upp och klappa era små rumpor på!

In i tuk tuken och mot domstolen . Åter igen vallas vi mellan lokalerna . Betala lite hit och dit sen trycks vi in i en domstolssal FULLT med indier för att åter vänta vänta vänta och folk tittar tittar och tittar.

V somnar i famnen , helt utslagen av hela situationen och sin envisa feber.

Till slut får vi komma ut ur salen och får våra papper. V vaknar och är hetare än chili !!!39,9 visar åter tempen.... Vi Orkar INTE mer nu.... snälla snälla varför måste V vara sjuk nu av alla tillfällen?!?

Vi får i honom medecin medans folk står runt omkring och stirrar , tar bilder och är allmänt jävla dryga och tycker V ska se glad ut när de fotograferar . Japp jag är påväg att explodera men Alex lyckas lugna mej något.....

In i tuk tuken igen och mot barnhemmet för att ÄNTLIGEN få hämta sköna höna.... trodde vi.....

Vi får i sedvanlig ordning busa med henne i ca 30 minuter . Hon skiner som en liten sol, snackar, försöker äta mitt finger och ser väldigt glad ut i våra armar. Sen får vi veta att ni får hämta henne imorgon för ikväll ska vi åka och handla vinter kläder mm till henne.....

Mitt hjärta sjunker i sedvanlig ordning över att åter igen behöva lämna henne kvar och behöva åka hem till hotellet.

När vi skulle åka iväg och hämta baronessan för att handla allt som N MÅSTE ha säger Deepak - you have to go to court! Madam called.

Va?!? Vadå?!? Varför?!?

Vi slänger oss i tuk tuken , möter upp baronessan vid domstolen och springer in till domaren .

Som vill ta kort ihop med oss..... förstår ni grejen? Det är juh löjligt komiskt detta!

Vi tackar för all hjälp och skakar hand ( läs Alex, kvinnorna skakar man ikke tass med)
Efter detta shoppas det loss till sköna höna för att göra baronessan glad och nöjd , nånstans tror hon vi inte har något alls till vår lilla tjej fast vi förklarar att det har vi juh faktiskt hemma i Sverige .
Väl påväg hem helt slut efter den otroligt långa och känslomässiga dagen får vi reda på att vi ska vara på barnhemmet kl 11.00 imorgon för att åter intervjuas och ha en ”ceremoni ”. Ta även med sötsaker!

Såklart .... publicitet är juh verkligen bättre än att vår höna skulle vara hos oss och knyta an.

Så håll nu alla tummar för oss att vi åker hem till hotellet som en familj på 4❤️

Familjen Hoff kör Bollywood på Alla Hjärtans Dag❤️

Lilla sköna höna som redan fångat mammas hjärta ... och halsband😉

2 kommentarer: