måndag 18 februari 2019

New Delhi

Vi är i New Delhi !

Igår packade vi ihop våra väskor och checkade ut från hotellet i Patna för att sätta oss på flyget mot New Delhi .
Såklart fick vi betala 3 ggr så mkt för våra flygplans biljetter än vad som det var tänkt,alla plan var fullsmockade igår så det var bara att betala extra så vi kunde ta oss ifrån Bihar. Tack o lov att vi har Alex föräldrar som hjälpt oss med extra pengar ❤️

När planet lyfte kände jag ren lättnad , farväl till ett ställe jag hoppas slippa besöka på många år. Möjligtvis när N är vuxen och kanske vill göra en återresa. Då är det självklart att vi åker och tar med oss morbror knodde till beskydd 😉

Barnen klarade flygresan med bravur, förutom en liten dam som lyckades bajsa precis när planet lyfte.... tänk er synen att byta blöja på en flygplans toalett utan nedfällbart skötbord.... heja mej må jag säga!!!!

Väl framme tog vi taxi till hotellet och vilken skillnad mot Begusarai .... alla är trevliga,hjälpsamma och kan engelska .De blir glada när vi berättar att barnen är adopterade och anser att vi gör något bra, medans vi tycker vi är de lyckligt lottade som fått 2 fina ungar.
Här är rent och man kan duscha i mer än 10 minuter innan vattnet tar slut . Vi vågar gå utomhus för här är mängder av hjälpsamma vakter, andra västerlänningar och nästan precis som hemma.

Vi har det så bra nu och kan kanske återhämta psyket lite ❤️

Planen för idag var att besöka svenska ambassaden för att få ett svenskt pass till sköna hönan men vårt Haag intyg har inte kommit än men kanske hinner komna under dagen .
Ambassaden öppnar kl 13 så vi håller tummarna annars får vi besöka dem på torsdag.

V redo att checkas in 😉
2 syskon som klarade redan med bravur ❤️
Sköna höna checkar lite film på hotellet 😂



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar