söndag 20 november 2016

Wedding Crashers

Så var det söndag i New Dehli. Vi har det väldigt bekvämt och bra på the Grand,sikken frukost! Har jag gått upp 10 kg när jag kommer hem skyller jag helt på the Grand 😉
Här är bra mkt lugnare och skönare än i Mumbai, man kan vistas utomhus utan att folk kommer fram till en och vill sälja något eller enbart för att känna på ens hud ( japp blek som ett spöke var poppis i Mumbai)
Igår var det bröllopsfest här på hotellet. Såklart fick vi kika in läget lite ( familjen Hoff är nu officiellt  indiska wedding crashers)
Ingången till festligheterna

Vi smälte in bra i t-shirt och jeans😉


Blommor, hur fint som helst!

Nånstans kanske det gömde sej en liten snok?!?

Idag har vi tagit det lugnt. Strosat omkring lite i trädgården som är väldigt vacker runt hotellet. V är en aktiv lite filur så han tyckte det var roligt med motion efter frukosten.



Gå i trappor är en stor hit!

Vi hittade en elefant i trädgården , jag blev nog mer impad än V dock.


Efter det hårda träningspasset blev det en powernapp och självklart skulle sandalerna vara på även här. De är det första som han vill ha på sej på morgonen och det sista vi får ta av på kvällen.

Imorgon ska vi se om vi kan besöka svenska ambassaden för att få inresevisum för V. Håll tummarna för  
oss att de har öppet.

V och hans nya kompis 
,en träekorre som man drar efter sej. Varje gång den välte la han sej bredvid och sparkade med benen och sura över att den välte..... så mkt känslor i så litenkropp.

3 kommentarer:

  1. det är roligt att lille V är glad - positiv o livlig krabat till allt, han verkar som att testa er o sig själv
    Gloria hälsar att ett sms ligger o väntar på er
    farmor o farfar

    SvaraRadera
  2. Hej 👋 han verkar vara en glad 😊 positivt och framåt. Gloria undrar om ni har läst smset som farmor 👵 skickat till er. Farmor och farfar Gloria Ludde Leopold

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja han är nog som pappa Alex var som liten 😊 Vi får smsen när vi är på hotellet då vi har wi-fi. Vi längtar hem, allra helst efter lilla Glosan ❤️

      Radera