måndag 14 november 2016

......Dagen D.....

Herrejösses ni får ursäkta men detta lär inte bli något vettigt inlägg. Känslorna är överallt och ingenstans.
Vi klev upp kl 7 imorse då vi skulle vara på Asha Sadan vid 11. Japp vi ville vara ute o god så vi hade koll på läget..... meeeen vi hade problem m uberbilen idag ( av alla jäkla dagar så ska det krångla dagen d)
2 så nervösa föräldrar!



Leksakerna som vi tog med för att charma pjodden.

Till slut kom vi iväg ( efter mkt svett och nästan tårar) och anlände till barnhemmet vid kvart i elva. Jävlar i min gitarr vad nervösa vi var!
Vi fick skriva in oss i en bok och sedan träffa socialsekreteraren Rosie. Hon undrade om vi hade med oss kläder till V men onda som vi är så sade vi nej(jag är lite girig och vill behålla det setet han hade på sej) men de fick juh en hel kasse med kläder så vi hoppas hon tyckte det var ok ändå .
Vi fick även träffa en adoptionskommite, en psykologi och läkaren på barnhemmet.

När vi sitter och pratar med kommittén så kommer de in med lilla underbart ljuvliga V❤️ Och bölfis som jag blivit på äldre dagar blev mer än gråtmild. De satte honom i Alex knä med fotoboken vi skickat ner och man såg att han hade sett bilderna innan! Så så roligt! Vi visste inte om de ens skulle visa fotoboken för honom.

Efter det fick vi gå runt och kolla i de olika lokalerna , vart han hade lekt och sovit.
Och vilken känsla det var att bära honom för första gången.... finns inga ord! Det härliga var att han slockna som ett ljus så vi fick sitta med honom i famnen en stund. 

När han hade vaknat var det dax för lite lunch ala daal och ris.
Behöver vi säga att vi var lite mesigare än personalen så de fick ta över?😉

Efter det lektes det en bra stund och vi fick även träffa chefen på barnhemmet som gav oss pass,papper och information.

Rosie och vårt lilla datageni!

Sen var det dax att åka hem till hotellet. Det märktes att vår lilla V varit omtyckt och älskad när alla skulle säga hejdå till honom. 


Hemma på hotellet blev spegeln en stor hit! 
Han ville juh leka med bäbisen på andra sidan. 
Även en tom petflaska var hysteriskt roligt, vet vi vad tomten ska lägga i julstrumpan?!?😉

Nu sover lilla V som en stock, bättre kan det ikke ha gått idag. Han har varit Go glad busfrö hela dagen.... vi är så lyckliga.... och så trötta....men herre jösses vad han är värd all väntan och berg och dalbanan vi haft.
Lilla V vad vi älskar dej ❤️




2 kommentarer:

  1. Åh, blir alldeles varm i hjärtat ❤️ Stor kram!

    SvaraRadera
  2. Å så underbart att läsa ❤️. Jag kom ihåg att det var så mkt känslor på en och samma gång vid första mötet. Så fint att ni ha varandra nu ❤️. Jag kan säga att petflaskor är en hit här hemma fortfarande 😂

    SvaraRadera