lördag 19 november 2016

New Dehli

Igår var det dax att flyga upp till New Dehli. Sikken dag! Sikken pärs!
Vi var tvungna att checka ut redan 9.30 från vårt hotell (lagom irriterade då vi hade blivit lovade att få checka ut vid 12 så dagen ikke skulle bli så lång för V då flyget skulle lyfta 16.00)
Så vi fick tag i en uber taxi och tog oss till flygplatsen, V slocknade i sin bärsele ( som funkat riktigt bra för oss och V) när vi kom fram kunde vi checka in väskor och bli visiterade. Lagom förvirrad blev jag då män och kvinnor ikke fick gå i samma kö.

V provsatt väskorna så de skulle klara flygresan .
Han är en bestämd liten herre och tyckte han skulle köra handbagaget.
Gick väl halv bra ?😉
Air India skulle vi åka med.
Spännande att kolla flygplanen.

Vi lyckades få i både oss och V lite lunch, han har nu förstått att man kan prova äta samma mat som oss och att vi faktiskt inte tänkt förgifta honom.
Men som sagt det blev en så lång dag och underhålla en liten pjodd som bara känt oss i 5 dagar är ikke lätt, till råga på allt blev planet försenat (visst har vi haft tur m allt här i Indien?!?)
Lilla V grät och var helt otröstlig hela resan upp till Dehli och jag är tok förkyld så det blev ett riktigt meltdown när planet väl landande.
När vi väl tagit oss till The Grand i Dehli var klockan runt 21.30 och det tog en bra stund innan V kom till ro och kunde somna, stackarn hade juh inte kunnat sova på hela dagen!
Så idag har vi varit rätt slut alla 3 , det har märkts på V att han sovit dåligt men även att han börjat knyta an till oss för nog testar han gränser den lilla filuren. Vi tar det som goda tecken att han vågar visa att han är ledsen och testar oss, vi har även fått höra hans 2 första svenska ord :
Hej!! ( något jag sagt varje gång han sett sej själv i spegeln och det verkar ha fastnat)
Pappa!!!( igår var han en riktig pappa gris och ville bara vara med pappa)

Nåt otroligt sött han gör just nu är när jag tar fram en näsduk, tar han den och sätter på min näsa. Han har fattat att mamman behöver snyta sej i tid och otid.

Pappas pojke❤️ Som vi älskar dej ❤️


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar