fredag 9 december 2016

Livet som familj ❤️

Dagarna rusar på nu när man har kommit hem och vi lär känna varandra, landar och växer varje dag . Det är verkligen en tid med många känslor och tankar, vi är som de flesta första gångs föräldrar och lär oss efter hand som tiden går. Nu tänkte jag bjuda på lite bilder från helgen och veckan som gått:

Från helgens långpromenad,
 V sitter varm och Go som en kåldolme i sin fina åkpåse.




V spanar in fåren med stora fundersamma ögon.


Här är det Gloria som har stora fundersamma ögon 😉




Nu vågarV klappa Sukki, efter fnissar han loss som bara den!

I veckan som gått var vi på lungröntgen (något som alla adoptivbarn får göra) och det tyckte ikke V va någon höjdare. Och inte konstigt var det, Alex fick hålla armarna och jag benen-stenhårt så han inte skulle kränga sej. Som han grät stackarn!! Och helt genomsvettig, han är en riktig liten "svetsloppa" och blir svettig som bara den när han blir arg och har sovit.
Efteråt blev det fika (små hjältar måste ha fika 💙) och café biträdet tyckte han var såååå söt och undrade om hon fick hålla honom. Där fick vi vänligt men bestämt förklara att hon tyvärr inte fick lyfta honom pga av anknytningen till oss. Vet inte om det hör till vanligheterna att främlingar vill hålla ens barn, lite märkligt tycker jag men alla kan inte tycka som jag.

Vs kexlåda var laddad med lite av hans favoriter banan, pepparkaka och russin.

Något vi oxå pysslat med i veckan är sovtider. När vi fick V sov han en lur på förmiddagen , en på eftermiddagen och sen hela natten. Nu har vi märkt att han Bara behöver 
en sovlur på dagen annars blir nattsömnen orolig . Vi har nu försökt styra sovluren till efter han har ätit lunch, och det är lite pyssel men vi tycker det funkar jätte bra och han sover gott på natten.
V är en riktigt propeller när han sover! Såhär hittade vi honom häromkvällen ....
Tur att föräldrarna ryckte in och "propella" tebax honom.

Blivande rockstjärnan V trummar in helgen 💙







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar