fredag 2 december 2016

1 vecka hemma

Så har vi varit hemma i drygt 1 vecka. Jösses tiden går snabbt och det är så mycket som ska ordnas när man kommer hem så man har inte riktigt hunnit landa ännu känns det som.
Lilla V har varit lite orolig de första dagarna, och inte konstigt det. På 3 veckor har han bott på 4 olika ställen, det märks att det varit lite oroligt speciellt när han vaknat då han gråter och söker tröst.
De senaste 2 dagarna har han verkat förstå att vi ska stanna här hemma och han har börjat spralla rundor och gå på upptäcktsfärder i huset,så härligt att se och höra honom när han propellrar omkring!
Han har även fått träffa Sukki och Gloria, Sukki tyckte han var lite läskig med sitt flåsande men går så bra nu. Han tom går fram och försöker snacka m henne, haha..... Gloria gick bra direkt, han är nog lite förvirrad om det är en matta eller katt för hon är så liten och fluffig 😉

Första lördagen hemma testades pusslet vi gett i månadsgåva.
Väl godkänt av V.

I onsdags var vi på läkarundersökningen som alla adoptivbarn ska göra när de kommit till Sverige. Det gick faktiskt helt ok, V charmade alla och tyckte väl att själva undersökningen var sådär kul. Blodprovet var inget roligt alls ( hatar själv att lämna blod så förstår han mer än väl) men så länge han fick kolla lite filmer på mobilen ( på sej själv får jag tillägga) så gick det bra. 
Vikt och längd kollades, motoriken och reflexer checkades och även urinprov lämnades.

Efteråt blev det ett besök hos Skatteverket så han blir folkbokförd , och där var energin slut hos V. Så Alex fixade papper och vi käkade pepparkaka . Bra fördelning 😉

Nästa vecka ska BVC komma på hemsbesök och vi ska även få till en träff med vår socialsekreterare och lämna lite papper.
Men nu i helgen ska vi bara njuta av att vara familj ❤️

Känslan när man läser om oss på BFAs sida ❤️

Trevlig Helg önskar Familjen Hoff 😊






4 kommentarer:

  1. Hittade precis din blogg och har läst om er process. Står själv i kö, har precis fått medgivande och hoppas innerligt att vi ska kunna få ett barn till innan vi blir för gamla. Läser just nu allt jag kan hitta om adoption för att förbereda mig. Grattis till er lilla pojke!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Välkommen, hoppas du kan hitta något du kan ha nytta av 😃 Har ni hittat erat land ännu?? Och tack ❤️

      Radera
  2. Välkomna hem! Det är nu resten av ert liv börjar :) En kaotisk men härlig tid.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack❤️ Ja så underbart det är att vara på denna sidan, tiden bara rusar fram medans vi lär känna varandra 😃

      Radera