tisdag 14 oktober 2014

Läkarbesök

Igår var jag hos läkaren för att göra hälsoundersökningen som vi ska skicka in till våra utredare.

När jag anmälde mej i receptionen började sköterskan leta efter vad det kostar med en sådan undersökning. vände och vred på en massa papper tills hon hittade att det var gratis. Tack sa jag det var en fin födelsedagspresent! ( fyllde 28 igår)

Väl inne hos läkaren fick hon läsa igenom vad hon skulle göra...och ja det va grundligt sa hon så det är bäst att vi sätter igång.
Klämde och kände på magen & sköldkörtlen.
Kolla syn,öron,längd och vikt mm

Har läst i andra bloggar att man känner sej som en häst som ska säljas på aktion....och kan inte annat än att hålla med.
Men allt såg bra ut,skulle få provsvaren från blodprovet i slutet av veckan.

Så nästa vecka ska vi skicka in allt och göra oss redo för hembesöket.

4 kommentarer:

  1. Men va bra!!!! Bara att tacka o ta emot :-) Vi gjorde våra undersökningar förra veckan inför förlängandet av vårt medgivande o det kostade 1400:-/person. Tänk vad olika det kan vara!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men oj!! sikken skillnad...måste vara väldigt olika från kommun till kommun vad det kostar...

      Radera
  2. Vi kom undan gratis båda gångerna, en gång i Halmstad och en gång (nu senast) i Hyltebruk. Annars kan jag lugnt påstå att man börjar vänja sig vid att betala för allt möjligt nuförtiden. Har läst om stackare som fått pröjsa upp till tio papp för psykologutredningen, medan vi "kom undan" på 150 kronor. Helt galet hur olika det kan se ut, när undersökningarna är för samma syfte!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja har också läst olika bloggar där dom fått betala en hel del...man önskar juh lite att såna undersökningar var gratis för dem som ska adoptera=)

      Radera