lördag 4 oktober 2014

Herr och Fru Hoff

Idag är det 1 år sen vi blev Herr & Fru Hoff....1 År närmare vår pjodd.



Så har vi fått lite negativ respons här i bloggen. Det är lätt att skriva negativt när man gömmer sej bakom ett anonymt inlägg.
Men vi vet vad vi vill och känner. Sen får andra känna och tycka som dom vill.
Inte alls konstigt att de reagerar på det eftersom adoption inte får ses som en räddningsaktion! Då blir hela adoptionen fel och ni kan faktiskt nekas ett godkännande för det. Tänk att växa upp i en familj som du ska känna tacksamhetsskuld till hela ditt liv för att de "räddade" dig. Mycket konstigt att ni inte plockats ner på jorden på den punkten under utbildningen. Det här var inte elakt menat utan ett tips om att adoption kanske inte är rätt för er om ni har den inställningen. :)

6 kommentarer:

  1. Fy vad tråkigt. Jag har också fått konstiga kommentarer så nu har jag tagit bort anonym för om man inte kan stå för det man skriver så kan det vara. Personen känner väl ändå inte er och vet hur ni resonerar? Vi har oftast flera aspekter varför vi adoptera. Jag blir trött... Jag ser i alla fall fram emot att höra er resa! Kram

    SvaraRadera
  2. Ja det känns väldigt onödigt med såna kommentarer...tack för ditt inlägg...det värmde:)

    SvaraRadera
  3. Hej! Jag reagerade också på den kommentaren. Varför utgår hen ifrån att ni ser det som en räddningsaktion? Personen vet ju ingenting om varför ni valt adoption som första alternativ. Det kan finnas hur många som helst. Ni är inte dom första i världshistorien som gjort det och det har ju gått bra. Nä, bu för såna hjärndöda kommentarer och lycka till på ER väg till att bli 3 (eller fler... ;) )

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja håller helt med... bu för hjärndöda kommentarer... och tack för lyckoönskningarna,man vet aldrig vad framtiden har i lur...kanske blir vi fler än 3 =)

      Radera
  4. Grattis till ett år som herr och fru :) vad trist med sån kommentar och dessutom anonym...

    SvaraRadera
    Svar
    1. tack! känns helt galet bra att vara herr&fru Hoff.....=)

      Radera