lördag 12 maj 2018

Många papper blir det

Nu är alla våra 19(!!!!) papper som vi samlat ihop på översättning hos Peter Corrigan.
Puh jag hade verkligen glömt hur många papper det blir....
Han skulle sätta tänderna i dessa efter den 24:e maj då han hade fullt upp just nu. Tack och lov kunde han klämma in och översätta vår återrapport som äntligen blivit skriven av vår socialtant så nu ska den och lite familjebilder skickas till BFA i veckan. Heja oss!

Så sakta men säkert börjar vårt pappersamlande ta slut. Den här gången känns det inte lika bråttom som när vi samlade papper inför V. Kanske för vi hade väntat sååå länge för att få samla papper? Kanske för man har fullt upp med V och övriga livet nu? Ett skönt lugn har fallit över en. Man har lite bättre koll denna gången och inte alls lika nervös över om Indien ska godkänna ens ansökan.


2 kommentarer:

  1. Nämen, då var våra uppföljningar hos honom nästan samtidigt ;) fick tillbaka de häromdagen. vi har också alltid använt honom för översättningar. Det var samma för oss, gick inte alls lika snabbt att samla papper 2a gången. Ha en fortsatt fin helg. Kram!

    SvaraRadera
  2. Haha så komiskt! Skönt att höra att det ikke bara går sakta för oss....tycker tiden bara flyger fram och man hinner knappt göra nåt ;) tack detsamma du kram

    SvaraRadera