måndag 28 september 2015

Väntanlängtanträff

Igår var vi iväg på väntanlängtanträffen  i Lomma som Ac anordnat. Det hölls hos ett par som adopterat sin son från Sibirien.....så fantastiskt söt var han!
Ett annat par som adopterat sina 2 söner från Kina berättade och visade bilder från sina kinaresor , helt magiskt att titta på när man hör dessa 2 ursöta små yrväder springer runt i huset och leker att de ska till Kina och köpa leksaker.
Vi var sammanlagt 4 par som var i olika steg i våra adoptionsresor , allt från att slutföra sin medgivarutredning till ett par som väntade resebesked.
Träffen avslutades med en fika och mkt prat. Verkligen roligt att träffa andra som är i samma båt som förstår ens känslor,längtan och tankar. Så har ni möjlighet att gå på en väntanlängtanträff så gör det.

Annars händer det inte så mycket i vår adoptionsprocess. Det är tyst och man gör väl det bästa för att fördriva tiden och tankarna på annat. Har ni bra tips på tidsfördriv så bara hör av er ;)

Har kommit hem 11 barn från Serbien och 9 från Vietnam. Hmm kan väl rassla till med lite barnbesked så man vet att det rör på sej???


2 glada prickar påväg till väntanlängtan❤️



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar