lördag 7 mars 2015

För Ung....

Blev Kinas svar " Då Evelina är under 30 år är hon för ung"

Där lyckades en liten tår rymma från ögonvrån när Kajsa från Ac ringde min man och berätta att hon fått svar från Kina.  Hon var själv förvånad då hon trodde att det inte skulle vara några problem då jag fyller 29  i år.
Dessa olika regler..... man blir både frustrerad och ledsen.

Så nu skulle hon lämna över vårt ärende till dom andra rådgivarna då hon bara håller i Kina gruppen.

Så vi får se vilka mer länder som kan tacka nej till oss.... Nä får försöka samla krafter i helgen och försöka ladda positiv energi. Nånstans där ute väntar vår pjodd på oss, och jösses vad vi längtar efter dej <3 vägen till dej är bara lite krångligare och längre.....

6 kommentarer:

  1. Hoppas i finner ett land som passar er. Jag och min man är också under 30 år. Själva väntar vi från Polen. Haft vår ansökan där i 10 månader nu. Vill du VETA mer kan du maila Emily.andersson85@me.com :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för din kommentar . Känns som man inte duger till något land med tanke på de olika kraven ... Men måste bara ladda upp så är man redo att tackla adoptions världens berg och dalbana igen. Va härligt att ni väntar bb❤️ Hoppas er väntan blir kort kram

      Radera
  2. Vietnam kanske skulle fungera?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man kan alltid hålla en tumme för detta... Vi får se vad adoptions rådgivarna säger när dom ringer.

      Radera
  3. Evelina, så tråkigt att höra! :(
    Men ni är starka och kommer att fortsätta kämpa på tills det går vägen. Och det gör det ju till slut. Skickar massor av styrkekramar till er!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Ellinor ! Till slut går det... Vägen är bara lite krokigare än vad man hade trott. Men skam den som ger sej ;)

      Radera