tisdag 3 maj 2016

Äntligen Sol ☀️

Det där med att vår ansökan har blivit godkänd i Indien börjar sakta sakta sjunka in. Känns så bra men endå så vemodigt ..... När vi samlade ihop alla papper och fixade med foto till ansökan så la man all energi på det-fullt ös medvetslös för att få ihop det,och oj va nervös man var att något papper skulle vara fel! Men vi lyckades få ihop det snabbt och sen kom den där väntan på att bli godkänd. 1 månad låter inte som en sån lång tid i det stora adoptionssammanhanget men när man håller något hemligt och hoppas så är det låååång tid.
Så vad gör man nu?? Nu är det inga papper som ska samlas....nu är det dax att njuta och hoppas på att det där samtalet kommer snart att Katarina på BFA hittat vår lilla pjodd .
Väntan till barnbesked ligger på 1-6 månader och sen kommer den långa (och säkert jobbiga) väntan på resebesked som är 6-12 månader.
Men som sagt nu ska här tänkas positivt, jag och mannen har bokat en resa till Santorini som ska bli så galet härligt. Och den här veckan har solen även hittat till Sverige, så sköna dagar att vara ute och pyssla i trädgården och promenera med vovvarna.



Vår nya familjemedlem Torkel, Sukki checkar så han sköter sej.

Vår sommargrannar har kommit. Busters stora nöje att hålla koll på dem.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar